ROCK is een fanatieke sportgroep exclusief voor mannen. Bij deze sportgroep gaan de gewichten en het tempo een tandje omhoog. Waarom in je eentje fitnessen als het ook met mannen onder elkaar onder begeleiding kan?

Samen sporten in een goede sfeer geeft energie en zorgt voor een stok achter de deur. Even weg van huis en werk. Investeren in je fitheid.

We werken met groepen van maximaal acht mannen. Hierdoor is er voldoende aandacht voor iedere sporter. We sporten zowel binnen als buiten, afhankelijk van het trainingsprogramma van de maand.

Het programma bestaat uit het trainen van je conditie, explosiviteit en snel herstel. Daarom is deze sportgroep ideaal voor zowel fanatieke duursporters als drukke bureauzitters.

Let’s ROCK!

Sport voor mannen

Meer informatie over sportgroep ROCK:

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Dat betekent dat we je gegevens puur en alleen gebruiken om jou van informatie te voorzien over deze dienst.

Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Tags: conditie / explosiviteit / fit blijven / fit worden / fitheid / fitness / kracht / mannen / small group training / snel herstel / sportgroep / stok achter de deur / trainen