Onze Missie en Visie

Vitaliteit betekent ‘meer uit je leven halen’. Meer doen wat voor jou belangrijk is. De bouwstenen hiervoor zijn het ervaren van vrijheid, je verbinden met je omgeving en het benutten van je talenten. Vitale mensen zijn gelukkiger, sporten meer en hebben grip op het leven.

Het is onze missie om een ieder die bij ons binnenkomt te helpen aan meer vrijheid, energie en kracht, om de dingen te kunnen doen wat hij of zij belangrijk vindt. Vanuit het hart van Nederland zenden wij een eerlijk en helder verhaal uit, om zoveel mogelijk mensen te helpen aan meer vitaliteit.

Marijn Evers
Vitaliteitstherapeut, bewegingswetenschapper, psycholoog.

Team Marijn Evers - Alice

Alice de Ruiter
Fysiek trainer, Vitaliteitscoach i.o

Ruben Buist
Fysiek trainer, Vitaliteitscoach i.o.

Marian Hooijer
Diëtiste

Jolien Kuijsten
Fysiek trainer

Carlijn Evers
Office manager

Werkwijze

Onze werkwijze en methodieken zijn gebaseerd op drie pijlers:
– verantwoord en onderbouwd adviseren en coachen
– middelen inzetten met het beste wetenschappelijk bewijs
– mensen helpen vanuit een psychoneurobiologische (holistische) benadering

Om onze kwaliteit te waarborgen staan wij geregistreerd bij de Beroepsvereniging voor vitaliteitsprofessionals (BOvV).
Wij zijn op de hoogte van de protocollen van de gezondheidszorg. Hierop sluit onze begeleiding naadloos aan. We onderhouden contact met huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen en andere zorgprofessionals, in het belang van onze cliënten.

Onze praktijk

De Carrefour in Veenendaal is per 7 augustus 2017 onze nieuwe thuisbasis. Daar werken we nauw samen met Sportschool van der Velde, onze gastheer. Wij leveren sportprogramma’s, leefstijl begeleiding, pijn- en stressmanagement en lifecoaching aan particulieren en bedrijven.