STAGE02 meer dan personal training

Nieuw: STAGE02

Zaterdag 29 juni lanceerden wij onze nieuwe bedrijfsnaam STAGE02. De opkomst was goed, ondanks het warme weer en de altijd volle juni-agenda’s. Het was een mooie dag voor ons team, want we gaan een nieuwe fase (stage) in. Het hoe en waarom van STAGE02 lees je hier.

Waarom een nieuwe bedrijfsnaam?

Er is gekozen voor een nieuwe naam om twee belangrijke redenen:

  1.  Het team bestaat inmiddels uit 5 zelfstandige trainers en coaches, waardoor een team met als naam ‘Marijn Evers’ voor ons niet helemaal klopte.
  2. De begrippen ‘sport’ en ‘vitaliteit’ zijn zo breed, dat het moeilijk was onze diensten heel duidelijk te kaderen en te communiceren naar de buitenwereld.

Daarom is er besloten dat het aanbod met betrekking tot sport en leefstijl los te koppelen van het vitaliteitsaanbod (daarover later meer).

 

Waarom STAGE02?

De naam STAGE02 staat voor een heleboel dingen, zoals de volgende stap die wij als bedrijf zetten en de nieuwe fase die mensen ingaan als ze een traject bij ons ingaan. De ’02’ staat slaat ook op de 2e verdieping van Sportschool Van der Velde, waar wij onze personal training studio en kantoor hebben. 

 

Wat gaat er in de praktijk gebeuren?

STAGE02 is een bedrijf wat naast Marijn Evers komt te staan. Het worden op termijn twee verschillende dienstverlenende bedrijven. Op dit moment zijn we hard bezig met het aanpassen en opbouwen van nieuwe websites, zodat je snel het verschil ziet tussen de twee! De website van STAGE02 staat inmiddels online!

In het algemeen blijven we met hetzelfde team vol enthousiasme mensen helpen om meer uit hun leven te halen. Meer leven, meer dan personal training!

 

Heb je hier vragen over of ben je op zoek naar begeleiding van enthousiaste professionals om meer uit je leven te halen? Neem hier contact met ons op!

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.