verwachtingen cursus LEEF!

Rosemarie over wat je kan verwachten van de cursus LEEF!

2018 starten wij met een gloednieuwe cursus LEEF! Deze cursus is wat ons betreft hét antwoord op alle dieetprogramma’s. Onze strategie gebaseerd op een flinke lading wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast hebben we in de loop der jaren flink wat praktijkervaring opgebouwd. Maar wat kan je verwachten van de cursus LEEF? Lees hier hoe Rosemarie onze begeleiding heeft ervaren in een soortgelijk programma.

 

Ik wilde meer ME-time en meer energie

Ik ben Rosemarie Trommelen, 32 jaar, moeder van twee dochtertjes. We zijn ontzettend gelukkig met onze dametjes, maar onze jongste heeft nogal wat energie van ons gevraagd. Extreem korte nachten en flinke lange driftbuien op de dag. Dat eiste wel z’n tol!

Het enige dat op dat moment goed voelde om mijn energie aan te vullen, was door mijn lichaam te vullen met eten.

De ene na de andere kilo vloog eraan. Tot ik ging beseffen dat dit niet was wie ik wilde zijn. Maar wat en wie wilde ik dan wel zijn? Een advertentie op Facebook van Marijn Evers veranderde op dat moment mijn leven. Ik heb heel vaak getwijfeld, maar nu was het punt bereikt. Er moest nu echt meer ME-time komen en meer energie. Ik maakte een afspraak bij Marijn en we planden een intake.

 

Het eerste gesprek voelde gelijk goed. Iemand die naar me luisterde zonder dat ik beoordeeld werd op wie ik ben, hoe zwaar ik ben en hoe dat zo gekomen is.

 

Ik was om. We gingen aan de slag! Twaalf weken strijden, zo voelde dat in het begin. Maar wat een fantastische tijd heb ik daar meegemaakt! Ik kreeg gewoon zin om te sporten. Dat deden we in een kleine groep, zodat ik op mijn eigen manier en tempo mijn fitheid kon opbouwen. Het sporten werd echt leuk door de met humor, gezelligheid en persoonlijke aandacht.

Daarnaast begeleidde Marian mij in het afvallen en het gezonder leven proces. Door de manier van coachen voelde ik mij echt op mijn gemak. Niets ‘moest’. Ik kreeg goede tips over hoe ik mijn leefstijl gezonder kon maken en dat bijvoorbeeld een lekker tussendoortje op zijn tijd gewoon helemaal goed was.

 

Trots op mijzelf

Wat is er nou leuker dan samen te sporten, gezonder te leven en trots kunnen zijn op jezelf?! Want dat ben ik. Trots op mijzelf. Ik heb mijn doel bereikt: gezonder leven, mij prettiger voelen in mijn eigen lichaam en vooral meer energie hebben. Ook sport ik nog steeds met plezier bij Marijn.

 

Ben je gemotiveerd geraakt door het verhaal van Rosemarie?
Meld je nu aan voor de cursus LEEF! of ga voor een gratis adviesgesprek!