Maak kennis met Marijn in zijn vijf-minutenvlog VVV

Maak kennis met mij in video’s van vijf minuten: de VVV!

Ik stond onder de douche en ineens kreeg ik een idee. Dat gebeurt wel vaker, maar dit idee was concreet, nuttig maar ook echt leuk! Ik kan je toch niet beter laten kennismaken met mij dan door een aantal persoonlijke hobby’s en sterke eigenschappen te combineren? Het resultaat tref je hier: korte video’s met Vijf Vragen op Vrijdag (in vijf minuten.. in ieder geval, dat is elke keer het streven).

Wat vind ik dan leuk in dit stuk? Foto’s en video’s maken, muziek delen en verhalen vertellen. Wat mijn sterke eigenschappen zijn? Dat is een leuke set al zeg ik het zelf, maar degene die je wellicht hier herkent is: enthousiasme, vertellen en verbinden. Als je er een andere mening over hebt, let me know 😀

En mijn missie? Mensen helpen om beter, waardiger, vrijer te leven. Ik heb het idee dat ik daar zinnige dingen over te melden heb. Ook dat verwerk ik (bijna automatisch) in deze vlogs. ‘Ter lering ende vermaek’, zullen we maar zeggen.

Als je je afvraagt wat ik in mijn linkerhand heb: het briefje met de vijf vragen haha! Die zal ik de volgende keer even wegleggen!

Vorige VVV’s terugzien?

Ik zit pas op 3 VVV’s hoor, dus je hebt niet veel gemist. Maar ook deze wil ik je niet onthouden. Hierbij ook nog editie 1 en 2, voor de liefhebbers..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *